2019-02-09 06:14:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Most szüksége lesz a józan eszére

Napi horoszkóp feburár 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Szaturnusszal. Sok stresszel és nyugtalansággal kell számolnia, igyekezzen nem összeveszni a családtagjaival!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha valamikor, hát most szüksége lesz a józan eszére. Érdeklődése olyan személy felé fordul, akit eddig elérhetetlen álomnak hitt. Most azonban új megvilágításban látja a saját szerepét, és úgy véli, eljött a cselekvés pillanata.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha most keres partnert, feltétlen fogadja el barátai meghívását. Egy születésnapi vagy névnapi ünnepségen ragyogó alkalom adódik a barátságok kötésére, és talán épp egy ilyen barátságból szövődik majd a várva várt szerelem.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Családi harmóniára törekszik, biztonságot és nyugalmat teremt maga körül. Vidámsága a többiekre is átragad. Minden célját elérheti, csak nem szabad kapkodnia. Kedve van utazgatni, és tele van útitervekkel, amit ma megbeszélhet a párjával.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma csak nagyon finom érzékkel és diplomáciával tud előrejutni. Akkor is vegye figyelembe a többiek kisebb panaszait, ha ezzel az idegeire mennek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az elmúlt hét fárasztó munkája és egyhangúsága után a hét vége felhőtlen kikapcsolódást hozhat. Nagyon jónak fogja érezni, hogy az élet gyakorlati oldalaira is odafigyelhet végre. Lehet, hogy vidékre utazik, rég nem látott rokonokkal, ismerősökkel találkozik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Izgatottan készülődik egy nagy eseményre, mert úgy véli: most alkalma nyílik rá, hogy megcsillogtathassa jól tájékozottságát. Szerelme különös dolgokkal kápráztatja el, zavarba is jön, mert ez is annak a jele, hogy ő tartós szerelemre vágyik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a családja álljon a legfontosabb helyen. A közös programok óriási összekovácsoló erővel bírnak. Ha egyedül él, akkor a barátaival töltheti ezt a szórakoztató napot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Töltse a szombatot azokkal, akik igazán sokat jelentenek önnek. Egy baráti bulin olyan rég látott ismerősökkel is találkozhat, akikre régen nagyon sokat adott. Most olyan információkat hall tőlük, ami az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseit gyökeresen megváltoztatja.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meggyőződése, hogy igaza volt egy vitában, de azért nem kell ezerszer elmondani, hogy ezt megmondta előre. Legyen toleráns másokkal szemben, a hibáikat és tévedéseiket fogadja megértéssel. Sokat gondol egy távol élő személyre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Használja a mai napot, hogy felvegye a kapcsolatot egy családtagjával, akit az utóbbi időben elhanyagolt. Nagy lesz az öröm, fennáll a lehetősége annak, hogy régebbi viszályokat elsimítsanak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma szeretné élvezni az életet, ezért keresi a szórakozás minden formáját. Ne sajnálja a pénzt, ha kényeztetni szeretné magát, vagy a partnerét! Persze vannak olyan programok is, amelyek ennek a célnak megfelelnek, és egy fillérbe sem kerülnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: